MantisBT

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0007463ardourbugspublic2017-08-31 02:082017-09-23 06:49
ReporterJL 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platformos xOSos xOS Version10.10.5
Product Version5.X git (version in description) 
Target VersionFixed in Version 
Summary0007463: Pianoteq in Ardour 5.11.166
DescriptionArdour 5.11.166
"More Music for Films"
(rev 5.11-166-ge10c162)
Intel 64-bit - debug

hi , here a little report:

1_created a MIDI track with Pianoteq stage 5 ( tried both AU + VST)
2_created an stereo Audio track
3_played a few keys and recorded the audio ( routing included in session)
4_all is fine on Playback
5_save session, quit Ardour
6_open session again
7_plugin sound is altered: recorded the second audio part to show...

sorry,
thanks
TagsNo tags attached.
Attached Fileszip file icon PianoteqTest.zip [^] (4,778,787 bytes) 2017-08-31 02:08

- Relationships

-  Notes
(0020040)
BenLoftis (developer)
2017-09-23 06:49

What version of Pianoteq?

5.8.0 works here, on linux.
5.8.1 exhibits the problem on Mac. ( no 5.8.0 on mac to test, here )
6.0.1 works here on Mac.


..so it seems the problem is limited to Pianoteq version 5.8.1

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-08-31 02:08 JL New Issue
2017-08-31 02:08 JL File Added: PianoteqTest.zip
2017-09-23 06:49 BenLoftis Note Added: 0020040


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker